Προφιλ της εταιρειας

Η PvPhaethon ιδρύθηκε το 2007 από τους Χαράλαμπο Παπαβασιλείου & Αντώνη Ρυσάφη. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρείες στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ και αντιστροφέων παρέχοντας στους πελάτες της πληθώρα επιλογών, ενώ παράλληλα διατηρεί εσωτερικό σύστημα αξιολόγησης προμηθευτών, εγγυώμενη πάντα τη σχέση ποιότητας – τιμής υλικών και την άμεση παράδοση αυτών στον πελάτη.

  • Τα μέλη…
    Mέσω του συνιδρυτή της Αντώνη Ρυσάφη φέρει τεράστια εξειδικευμένη τεχνογνωσία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ως ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ, δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο  χώρο των ΑΠΕ από  το 1998  έχοντας αδειοδοτήσει πλήθος έργων και έχοντας κατασκευάσει (μελέτη και επίβλεψη) πολλά αιολικά πάρκα. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική επιστημονική ένωση αιολικής ενέργειας) καθώς και του ΣΠΕΦ (Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά).
  • Σκοπός της εταιρείας…Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και καθετοποιημένων υπηρεσιών στον τομέα των Φ/Β συστημάτων, η κατασκευή τεχνικά άρτιων και οικονομικά βέλτιστων φωτοβολταϊκών πάρκων, αποτελεσματική διαχείριση και διοίκηση έργου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας, άμεση επαφή με την γραμμή παραγωγής των κατασκευαστών και προμηθευτών όπου διασφαλίζει την αξιόπιστη εφαρμογή των όρων εγγύησης και τέλος η εξασφάλιση της άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.
  • Οι υπηρεσίες μας…
    Οι υπηρεσίες όπου προσφέρουμε είναι η μελέτη επιλογής και επιβεβαίωση καταλληλότητας χώρου, ο τεχνικός σχεδιασμός, τεχνική μελέτη (αδειοδοτήσεις/εξαιρέσεις και οικονομική μελέτη), συνολική κάλυψη του έργου από το σχεδιασμό μέχρι τη σύνδεση με τη ΔΕΗ, διαχείριση των Φ/Β πάρκων, σύστημα συνεχούς παρακολούθησης των πάρκων, ενημέρωση του πελάτη για τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος.